1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718239

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Jo absolut. Själv hade jag en farhåga och det var som jag skrivit innan. Men när Kapanen själv säger att han handplockat Nubben så är jag positiv.

Vad gäller denna säsong så vore det ju hjärndött av folk om man ens yttrar sig om att Nubben misslyckats med något. Då han inte har något med årets trupp att göra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Är tudelad till Nubbens återkomst, tycker verkligen vi hade fått till det perfekta slutet för en klubblegendar.
Att tillsätta att ass sportchef är högst rimligt och något som de flesta elitklubbar har eller kommer behöva skaffa, jag hade dock mycket hellre sett en yngre förmåga som vill framåt, kanske ta en plats som ordinarie sportchef senare i karriären eller tillomed siktar mot NHL likt Jokinen. Nån som har sina spetsegenskaper i siffror och analys likt Wilderoth i FBK och som är beredd att jobba hårt och mycket med att scouta i lägre serier och juniorer.
Att Kapanen vill detta kan vara sant (kan också vara en mediastrategi) och det får mig att bli lite tryggare med valet men jag är nästan säker på att Nubben trots alla fina egenskaper han har inte kommer att bidra med ”driv” på den nivån jag hade önskat i den rollen.
Kommentera