1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718270

Sv: Apropå nånting...
Det här var väl den minst överraskande nyheten sedan det blev klart att Nubbens tid i HV gick mot sitt slut? Timrå och Nubben sitter ihop med gummiband.

Vi får väl se hur det utvecklar sig. Det känns iaf bra att Kapanens sportchefsroll satt sig ordentligt. Hade Nubben kommit för ett år sen tror jag att det hade kunnat bli riktigt rörigt. Nu bör båda kunna hitta sina roller i hierarkin.

Men nog vore det extra fräscht om man hade tagit in ett spännande prospect på ass-sportchefsplatsen istället. Någon som passade in i klubbens framtidsvision och kunde förvalta Kapanens insatser mot det målet.

Jaja. Det är ändå skönt att Timrå fortsätter att vara Timrå. Ena handen på gasen, den andra slirar på handbromsen. Och Nubben sitter i höger framsäte, utan att hymla och hela den biten.

Välkommen hem, nubbs! Vi minns knappt att du varit borta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
”Exakt hur den ekonomiska lösningen ser ut vill han inte gå in på.
– Ja alltså jag har ju en uppgörelse med HV, men för Timrå är det inte mycket. Det är en jävligt billig lösning kan jag säga, säger Kent ”Nubben” Norberg”
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Gasa och bromsa samtidigt...
Tror du är något på spåret där.
Vi är inte en större och solidare förening än att HA kan bulta hårt på dörren inom 2-3 år. Säger inte att det är trolig utveckling men det fullt möjligt. Se bara på etablerade "konstanter" som DIF, BIF och HV.
OM inte projekt Jokinen slår väl ut är såna som t ex Nubben(kanske Huss) krockkuddar av bästa sort.

Det viktigaste nu är att samarbetet Kimmo/Nubbs blir lyckat och att Nubben hittar ny energi i en lite ny roll.
Kan också tänka mig att Nubben kan bistå lite här och var i ledningen och generellt i föreningen.

Säger välkommen tillbaka Nubben och är försiktigt positiv, åtminstone tills det finns tydliga bevis på att det här är dåligt drag.
Kommentera