1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718420

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Jag hoppas att du har rätt, men då vet jag inte vad vi har akademichefen till.

Det är väl som ofta, att kommunikationen är för diffus och lämnar mycket åt fantasin.
De borde verkligen ta tillbaka livesändningarna, hade varit kul att höra akademichefen snacka om nästa årskull i HockeyGym osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Jag är övertygad om att Timrå behöver utveckla sin juniorverksamhet. När senast hade vi en Timrå produkt som har en fast plats i SHL? Enligt mig OJ säsongen 23/24. Dessförinnan EP40 säsongen 16/17. På sju år har vi alltså fått fram en produkt från juniorverksamheten, och ingen av den kommer från början från Timrå. Det är inget annat än ett underbetyg i min bok.

Då TIK aldrig kommer vara en klubb med 1) Största kassan 2) Finnas i en storstadsregion kommer vi behöva vara jäkligt vassa på att 1) Förädla lokala talanger 2) Scouta talanger utanför länet och få in dem i vår juniorverksamhet för att vi ska kunna vara ett stabilt SHL lag. För att 2 ska fungera behöver vi dock ha en jädrigt bra verksamhet med bra rykte.

Jag jobbar med en förälder (boendes i Sthlm området) vars barn ska in på hockeygym nu till hösten och de var bla och besökte Timrås hockeygym. Enligt honom så har Timrå fortfarande ett bra rykte gällande hockeygym/ungdomsverksamhet trots strulet de senaste åren. Men det ryktet kommer såklart krackelera över tid om problemen fortsätter, som även han kände till. Och det kommer vara svårt att reparera i en handvändning...

Jag tror Nubben är en bra person för att få bättre ordning på juniorsidan, han är lite av en nätverkande mysfabror som genuint bryr sig om personerna och som är bra på att hålla kontakt med spelare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Det håller jag med dig till fullo. Juniorsidan behövs bli bättre uttåt så vi medlemmar får mer insikt i vad som händer och hur dom tänker. Just nu är det bara födelsedagsfirande på Instagram. Jag vet dock att det snackades om att ta in mer skillscoacher för mer individuell träning enligt en bekant till mig som har barn i u16.
Kommentera