1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718515

Sv: Apropå nånting...
JanneH: offensivt är det en jäkla habil laguppställning vi har. Hartmann i en andralina är jag jäkligt tveksam på. Han har fått alla chanser i världen. Visst han har ofta varit skadad men tycker inte det finns något i hans spel som antyder att han ska vara högre upp än en tredjelina. Tycker OJ visat tendenser till att kunna axla en större roll, en Per Hallin-junior med en kreativ uppsida. Men för både Hartmann och OJ så blir det en nyckelsäsong. Den ena får kämpa för att signa nytt kontrakt och den andra får kämpa för att visa att han duger i en offensiv formation i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Jag håller helt med OJ gjorde en riktigt fin säsong förra året, årets mål inte att glömma! Han är värd att testas i en producerande lina enligt mig. Hartman var en skugga av sitt forna jag. Hans utvecklingskurva pekar för tillfället neråt och inte uppåt. Han visade inte särskilt mycket glöd och energi heller vilket exempelvis OJ, Hållander, Boyce mfl gjorde så han bidrog inte heller på det sättet. Nej Hartman har mycket att bevisa i år!

Jag tror att Hartman kan få utmaningar att försvara en plats även i en tredjelina. Jag skulle exempelvis sätta Pääjärvi före Hartman i hierarkin och jag tror att det finns goda chanser att även en spelare som Walli kommer rankas högre än Hartman denna säsong. Men jag har haft fel förut!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Pääjärvi skulle kunna användas i en 2a kedja om inte någon annan tar den platsen, smart, tung och ett bra hyfsat skott. På förhand står det mellan Pääjärvi, Johansson, Walli och Hartmann. Det är bra att den sista platsen i topp6 inte är given, istället får man slåss om den platsen.
Kommentera