1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587688 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718671

Sv: Apropå nånting...
Ett tag sedan man skrev och inte bara läster inläggen här.

Nu ska jag plita ner ett inlägg om en spännande nyhet och möjligen en efterlysning.

Jag vet att TIK-gänget inom kort kommer att få en vass uppdatering i omklädningsrummet.

Centralt placerat kommer det att sitta en toppmodern interaktiv storbildskärm. Här kan tränare, spelare med flera mata in filmer och bilder från match och träning för genomgång och analys med mera. Här kan ritas, kollas på tv och typ Youtube-klipp och givetvis installeras rubbet i appväg eller liknande vilket kan önskas från kollektivet.

Detta har inte kostat klubben en spänn! Några sponsorer och jag (jobbar lite med sådana här prylar och har mått lite illa när andra toppklubbar i SHL har dessa effektiva redskap men inte mitt lag) har lyssnat på önskemål från framför allt tränare och spelare och nu löst detta med lite bra hjälp:)

Skärmen anländer förhoppningsvis till SCA- arena inom någon vecka eller dagar. Den ska fästas på typ tegel eller betongväggen mitt i spelarnas omklädningsrum.

Om. Om inte de lokala vaktmästarna har kunskap att lösa detta, finns då någon lokal hantverkare med TIK-hjärta som kan bistå med verktyg och någon timmes sponsorjobb för att få den på plats?

PM-mig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Löst! Givetvis stiger det fram flera TIK-are som hjälper till och fixar upp den nya skärmen i A-laget omklädningsrum om det behövs.

Det här blir kanon! Tack!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Snyggt jobbat Smokey! Kul att du bidrar med handling som utvecklar vår älskade klubb.
Kommentera