1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2718841

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Ja det var inte fosterställning och sömnlösa nätter när han drog direkt. Stod rätt lågt i kurs hos oss. Jag minns att jag såg honom som en säkerhetsrisk bakåt med en offensiv uppsida man såg alldeles för lite av. Väldigt ojämn. Låter f.ö som beskrivningen av en back i nuvarande laguppställning 🤔
Inga jämförelser i övrigt där dock och han jag tänker på är inte ojämn. Snarare väldigt jämndålig
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det omdömet stämmer kanske mer om man backar några säsonger bakåt från det att han faktiskt drog till Örebro. Han var riktigt dominant 20/21, den enda back som faktiskt kunde kliva in i vårt snuskiga PP1 och bidra med ytterligare en dimension. HA:s bästa back den säsongen, synd bara att han missade nästan halva pga handskada. Han och Albin Carlson i par var väldigt vackert att skåda.

Jag tyckte där och då att det var jävligt trist att han stack, men samtidigt förståeligt. Vi hade ändå behövt värva massa importer och han hade redan varit med och smakat på livet som tvåvägsspelande offensivt viktad back i en nykomling under 18/19. Karaktärsdanande, men inte sällan skoningslöst mot såväl egna siffror som självförtroende.

Däremot var det riktigt jävla trist att vi inte var mer på hugget innan han sajnade med Luleå. Han fick sitt SHL-genombrott sent under sin andra säsong i Örebro och då hade redan Luleå plockat honom under hösten, till vad jag antar är ett rent rån lönemässigt. Några andra realistiska hemvändare på backsidan finns liksom inte, Hardegård skulle dessutom förstärka laget rejält.

Nubben får lösa det där.
Kommentera