1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585955 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2720001

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: Nu verkar det inte vara några större bekymmer den här gången men det är djupt problematiskt att man gång på gång hamnar i den här situationen dels pga krass ekonomi: onödiga räntor och förseningsavgifter som man kan göra roligare saker för.
Men framförallt att de flesta läser rubriker, suckar, skakar på huvudet och går vidare. Snackar med kollegorna att Timrå är ”där” igen osv.
Sånt (låt oss kalla det badwill) blir i längden dyrare än de 1,6mkr det handlar om.
Man måste se över sina rutiner så att såna här ”onödiga” fogderubriker inte får finnas i framtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Ja sådana där rubriker kan ju skrämma iväg potentiella värvningar dessutom
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Men det är ju precis dom orden Fredrik Innala använder:

"Varför händer det här nu?

– Vi har väntat på några inbetalningar och har inte fått in det vi har räknat med att få in. Vi för en dialog kring det här och det är på väg att lösa sig, säger han.

Att hamna hos Kronofogden önskar ingen.

– Nej, tacka för det. Det här är ingen önskvärd situation och den här tiden på året har man inte så mycket i ladorna. Nu håller vi på med ett internt arbete för att förbättra våra egna rutiner."

Det är förstås en alldeles kopiös brist på rutiner/fel folk på fel plats, om och om och om igen, hela tiden, som inte direkt förbättrar varken anseende eller tillit till klubben. Jag kan till och med kalla det för en rakt igenom oseriös verksamhet.
Låt oss nu hoppas att man lyckas vända skeppet innan det är för sent, OCH att vi en gång för alla äntligen hittar rätt väg att jobba för att helt slippa sånt här i framtiden.
Kommentera