1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2721982

Sv: Apropå nånting...
Niklas Eriksson, Örebro

Det var en helt annan inställning och tävlingsintensitet i vårt lag. Sedan gör vi misstag där ute och kanske tappar någon puck här och där, men det kan vi leva med. Vi ville se en beteendeförändring framför allt och det fick vi. Det var bra, säger Eriksson.

Inte stora krav här inte!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
På tal om annat. Vad håller Giffarna på med?
Snacka om misskött förening. Sjukt att Hallenius inte fick förlängt från början, eller ens en chans att diskutera lön. Om det nu var det som det handlade om.

Ett sjunkande skepp sa Bill.


"– Att få spela på en fullsatt NP3 Arena och det kändes typ som att jag blev avtackad för den långa fotbollskarriär som jag har haft. Kanske på ett sätt som jag borde ha blivit i en annan färg. För mig var det väldigt starkt att få göra målet, säger Linus Hallenius som inte erbjöds något nytt kontrakt av GIF Sundsvall när förra säsongen var färdigspelad."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Örebro var horribelt dåliga. Ingen fart alls. Inga linjer i uppspel. Det enda man gjorde bra var att hålla bort Brynäs från framför mål, men man var oerhört passiva i egen zon där Brynäs fick spela runt helt utan press. Nu blev inte Brynäs så farliga, men det var mycket för att deras passningsspel var för långsamt och man aldrig sköt direkt.
Kommentera