1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2722547

Sv: Apropå nånting...
PYSPUNKA!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Om man ska uttala sig om Timrås DNA efter dom här två perioderna känns det som att Jokinen bör göra ett faderskapstest. Det här bär Antes prägel betydligt mer än Ollis.

Bra att matcha mot den här typen av kontringslag, dock. Det kommer att behöva snäppas upp ungefär 5 gånger om man ska kunna spela in-your-face-hockeyn utan att gå bort sig och blotta sig på oskarshamnsvis. Det visade den här perren med önskvärd tydlighet.

Och problemen i egen zon kvarstår. Nu har väl mycket med passningskvaliteten att göra (den visar verkligen att vi är tidigt i försäsongsmatchandet), men jag tycker att det fortsatt är för långsamt. Forwards hinner för långt upp i tron att spelet ska vändas, man får bromsa in, möta ett samlat försvar och dumpa puck. Ante lyckades aldrig lösa den knuten (som till stor del beror på spelsinnet hos våra backar), Jokinen m å s t e lösa det. Annars kommer hans hockeysystem implodera fullständigt.

Men men. Det är som sagt försäsong, och det finns en anledning till att vi behöver dom här matcherna.
Nu får vi se hur man tar sig an sistaperren. Tror nog att det kan vara lite backslicks på pöjkera efter Jokinens paussnack. Hjälper det?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Försvarsspelet lämnar en hel del övrigt att önska… Efter första femton som var bra började vi soloåka och i andra perioden har vi sett trötta ut. Tycker inte heller att lagdelarna håller ihop. Känns ostrukturerat. Ok det är ju tidigt på säsongen, så inget att ligga sömnlös över.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
De här slutar illa under serien om man ska endast orka spela 20 minuter. En period spel tillhör till botten.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Va händer?
Inget
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: ...försäsong - match 2!
Kommentera