Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2722620

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: kan inte minnas ett svagare försvarsspel på försäsongen sedan vi gick upp i SHL. Lite för mycket sandlåda i defensiven. Riktiga Hanzl-vibbar på Kapanen, glider runt på en skridsko och väntar in campen i Montreal. Kan tänka sig att han spelar med lite mer energi när han kommer hem igen.

Olle: Herregud vilken hawaiihockey i 3:e perioden. När man väl fick se något. AB visade inte 4-3 eller 4-4 målet heller efter matchen. Uselt.

Spelet var inte mycket att hänga i granen. Första perioden såg bra ut första 10. Men sedan blir det för långt mellan lagdelarna och vi får inte fast pucken i anfallszon långa stunder. Nära ändå att Wedin och Lander samt Eisenmenger sätter fina lägen fri med målvakt. Och Dahlen i PP helt fri i slottet och skjuter ett lamt skott. Bättre läge får han inte. Känner igen det från förra året, väntar lite för länge och skjuter inte med 100% kraft och koncentration.

Nej Jokinen är nog inte nöjd med denna match. Till vårt försvar blandade vi och gav idag med olika formationer mest hela tiden samt juniorer fick en hel del speltid.

Trodde vi skulle vinna lätt efter 3-0 målet, men icke sa nicke. Ny chans imorgon.