1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2722807

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Jo så är det. Lite det jag ville komma till. Oavsett anledningen att Boyce spelade PP igår. Så kommer han ju inte vara nått förataval hos Jokinen när alla är tillgängliga.

Kan känna att vissa går igång lite väl över matchen igår med. Man har lärt sig att en försäsongsmatch inte betyder nånting när säsongen sätter igång.

Det kommer visa sig mer vart vi står efter en 15 omgångar eller nått.

Som flera andra varit inne på så beror det väl på om vi får vara sånär skadefria för att orka med Jokinens krävande hockey. Vi har ju ingen guldgruva att gräva ifån på Juniorsidan heller om skadorna hopar sig..

Däremot välkomnar jag Jokinens vinnarkultur.
Är det nått vi saknade förra säsongen så var det just det.

Statistiskt sett förra säsongens så skapade vi ju betydligt fler målchanser än vad vi tog vara på. Lägg därtill flertalet gånger vi tappade flermålsledningar i slutet av matcherna.

Jag tror rent av att Jokinen är den typ av tränare vårat lag behöver. En som kan ingjuta mod och ställa lite krav.

Sen kan det mycket väl bli så att kommande säsong blir lite av en anpassningsssäsong och att Jokinen kommer kunna sätta lite mer prägel till säsongen efter med värvningar etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Såklart ingen tror att Boyce kommer spela PP. Vi fulltaligt lag går han dessutom inte in på 4 kedjor, om jag får gissa. Det gör såklart heller inte Värmhed, Sagranden, Bergendahl (?) och Melander, som alla var med igår. Det bör göra ganska stor skillnad när ordinarie spelare är tillbaka.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Och går det åt helvete så står ju Ante standby! 😆
Kommentera