1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586426 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2723221

Sv: Försäsong 2024
Tom Topp: Ja det man hoppas är ju att Olli lyckas hitta balansen mellan management by fear och Glenn Killing
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Tillbaks till försäsongssnacket i försäsongstråden: Sitter på tåg upp mot Medelpad nu och lyssnar på Rinksides entimmesavsnitt om varje lag.
Hittills lyssnat på FBK, SAIK, ÖHK och nu är jag på modo.
Har väl inte jättemycket att förmedla från det men mina tankar inför säsongen om oss är att väldigt mycket hänger på huruvida Jokinens omdaning av Timrå IK (och svensk hockey?) ska lyckas, laget är lika bra möjligtvis marginellt bättre än ifjol på pappret.
Enligt mig finns det en tydlig bottenfemma: modo, örebro, malmö, hv, brynäs. Någon av dom kommer säkert skrälla och vara med i slutspelsrace men rimligtvis så borde vi vara fredade från kvalhetsen MEN iom att det är så jävla tight liga (återigen) och att vår förbättring på förhand är så abstrakt som ”spelsystem” så är ju marginalen mellan succé och fiasko väldigt tunn. Kan vi bli inblandade bland de fem sämsta och behöva spjärna mot ett kvalstreck? Ja.
Kan vi göra fullständigt kaos och hota om top3? Ja.
Blir jävligt svamligt det här, ber om ursäkt för det men mina känslor pendlar hela tiden mellan ”hur fan ska detta funka?!” och ”Vi kan fan utmana om bucklan!”
Det var väldigt längesen jag personligen gick in i en säsong med en så oviss känsla, vet fan inte ens vad kravet är från min egen sida.. ska man ha överseende första året med allting nytt eller ska man kräva att det blir bättre än ifjol nu när vi gjort oss av med hemmasonen på tränarbänken?
Ja, ni får ursäkta mitt svammel som sagt men tror inte jag är ensam om att inte riktigt veta vart vi är på väg. Eller?
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
{TIK031)
Jag har försökt att boka 2 platser på resan till HV71 19/10 men vet inte om det blev rätt, har inte fått någon bekräftelse, kan någon fron tik031 ge mig tips på hur jag skall göra
Låst ämne