1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586426 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2723294

Sv: Försäsong 2024
Gorkyman: möjligt.. möjligt.. känns dock som att vi har en skrällpotential.
Man undear ju var lagets och klubbens självbild är, man pratar om att våga prata om att vinna, vi vet att många av hemvändarna är här på ett uppdrag och vi vet alla vad det faktiskt är. OM vi skulle hamna i en strid kring sista playinstrecket så vet vi av erfarenhet att det inte är många poäng och minusmål ifrån kval. Hur reagerar våra spelare som är inställda på att ”vinna” då? Anton Landers ångest i en sån strid vill man inte ha, han bär mycket på skuldrorna vår kapten! För att inte prata om Jontes hjärta och omvittnade psyke ibland.
Mmm, i ett sånt läge hade jag hellre haft ett lag av legoknektar.
Nåja, det är bara att vänta och se! Jag kan inget göra åt det på isen oavsett så vi får väl tillsammans se till att göra vad vi kan, dvs fylla läktarna runt om i landet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
angeroath: Baserar mitt tips om play-in på att det kommer vara en lång process att få spelet att sitta, och då har vi tyvärr tappat så många poäng mot lagen framför, så det blir tufft att hämta in. Tror dock att man kommer vara som bäst på slutet, och kan bli farliga i slutspel, när man fått allt att stämma. Räknar dock inte med att det gör det under 2024,
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
angeroath: alltså att hålla på timrå i modern tid ska ju va att hoppas på skräll ? ha inga jävla förväntningar. när vi vunnit 2 smguld kan vi väll börja ställa krav. blir vi tippade i botten? jävla toppen då har vi allt att vinna.

mot nya misslyckanden!! men sluta nedvärdera oss. gå inte modoiters ärenden. vi har för många nyttiga idioter i våra led som klagar på allt från keps design till kameravinkel i youtube videor.
Låst ämne