1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2723565

Sv: Timrå IK:s organisation
Eugen Sandberg: Mm, det är lite både och. Största problemet är att våra kallelser är ofullständiga (enligt mitt sätt att se det) sen handlar det rätt mycket om intresse att ta reda på saker också. No offense mot er som har ”tallarna på bröstet” som hjärtefråga men om det är det enda som engagerar en så är man kanske inte så intresserad egentligen.
Jag har märkt att trots avslag på motioner så har vissa saker ändå genomförts organisatoriskt en sån liten sak som att flagga om deadline för motioner är ett exempel.

Nåja, jag fick till slut tag på valberedningens förslag till imorgon och det är kort sagt en lista på sittande styrelse- utan motiveringar.
Jag kommer att rösta för det då det inte finns andra alternativ däremot så pratar jag gärna ihop mig med andra medlemmar efter mötet om att försöka organisera sig och komma med egna förslag på dels ny valberedning (viktigt!) och eventuell nya personer på vissa styrelseposter också. Till nästa årsmöte alltså.

Hoppas vi blir många imorgon!
Ses!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s organisation
angeroath:
Vafalls, har du inte clearat dina motioner med Niklas Dernebo, vilken tror du att du är? Det känns som att Klubben varit uppe i Övik och hämtat hem banjon.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s organisation
angeroath: du har helt säkert rätt, att behöva åka förbi kansliet känns också som en omodern process avsedd att försvåra.

Tycker definitivt vi borde få en rotation i styrelsen. Det är dags nu.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s organisation
angeroath: vad jag hört så kommer val beredningen förslås att ändras med lite nya namn (behövs verkligen) samt att det kan bli rotation på en styrelseplats. Men vi får se. Jag kommer vara på plats iaf.
Kommentera