1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586350 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2724200

Sv: Försäsong 2024
Sputnik1: Jokinen är exakt den typ av person som Timrå behöver på en tränarroll. Coachmässigt, har ingen aning om hans taktik är vinnande men karaktären är perfekt. Nån som vågar sätta stjärnorna på plats och som kan backa upp det med egna meriter. Vi har ju sett nu några säsonger hur det blir när stjärnorna får ha egen lekstuga, dom bär inte upp laget på sina axlar. Nu kommer det in en frisk fläkt i form av en finsk hårtork, helt perfekt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Olle: Framför allt gillar jag hur han pratar. Det är mycket fokus på individen, att varje individ måste dra sitt strå till stacken för att kollektivet ska lyckas. Hur viktigt det är att man har rätt mind set.

Och samtidigt som han precis slagit världsrekord i antal "f#ck" på en minut pratar han om att han vill höra att dom vunnit. Crank up the volume.

Dagen efter match är det fokus på att man är en familj och att det aldrig är något personligt, alltid på kollektivet, när man tittar på videosekvenser. Att dom måste vara ärliga mot varandra.

Och sen det här med tröjan. Att det ska finnas en stolthet varje gång man sätter på sig den. Och en vilja att vinna för fansens skull.

Jag hade nog velat gnugga hörntänder blodiga för en sån tränare ändå. Fan vet att han har meriter att backa upp det.

Även om jag - som lekman - inte riktigt ser alla nyanser av det "nya" Timrå än är jag helt och fullt ut Team-Jokkinen. Jag litar på - som han säger - processen. Hoppas verkligen att han lyckas.

Kul med vinst hörrni!
Låst ämne