1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586334 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2724329

Sv: Försäsong 2024
mikenomad: hur rankar du/ni in våran backsida mot de andra SHL lagens?
Ser man enbart till fjolårets prestationer på isen och vad vi värvat så skulle jag säga botten 3... i bästa fall. Min förhoppning ligger i att många av fjolårets underprestationer på backsidan berodde nog till stor del på skador. Kan vi få ha en relativt frisk och skadefri backsida så tror jag vi kommer få se betydligt bättre spel individuellt från nyckelbackar som Erixon, Eronen och Strömberg. Olli har ju själv värvat med sig Nässén så där måste det finnas en plan. Forsmark ser stabil ut, Pilö??? Svensson är pålitlig avlastare som alltid gör sitt jobb
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
JanneH: Botten 5 på backsidan bedömer jag. Nässen måste visa mer än han gjort hittills annars blir det tungt. Ska vara en bärande back är det tänkt. Eronen finns på plussidan. Verkar var en helt annan back än förra året då han spelade skadad. Erixon kan vi kanske få ut lite mer av än förra året. Pilö förväntar jag mig inga stordåd av, men han har offensiv potential. Forsmark kan ta ytterligare kliv. Svensson och Strömberg vet vi ungefär vad vi får av. En till back i minst tänkt Nässenklass skulle behövas in under säsongen för att det skulle kännas bättre.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
JanneH: På pappret har vi nog sämst ändå. Kan vi få ur jämnare prestationer ur Erixon och Eronen samt att Pilö och Nässén blir fullträffar och Melander kan färga och jaga i hasorna för att ta sig in topp6 så kan det dock lösa sig fint men det är många om och men det.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
JanneH: Brynäs, Örebro och Malmö, ngt sämre, Modo, Rögle likvärdiga eller snäppet bättre.
Låst ämne