1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586314 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725234

Sv: Försäsong 2024
kulltorp: Jag undrar hur det är tänkt att Svensson ska hinna med i vinter. Ska man spela så aggressivt när man tappat puck i anfallszon så måste backarna våga stå upp så man verkligen kan sätta press på motståndarna. Annars blir det skitenkelt att spela förbi er press.

Hur ska då Svensson hinna med om motståndarna ändå tar sig förbi? Ser inte honom vinna åkdueller mot sådana som Ranta, Kopacka osv. Hinner ens Erixon med i en sådan hockey med tanke på skadan han genomlidit?

Jag gillar fortfarande ambitionen och ni kan bli roligare att se i vinter.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
J F K: roliga att se blir vi garanterat men frågan är för vilka fans…vet inte ens om vi har fw sidan för att spela aggressivt? EP? JD? Tillåt mig tvivla men jag hoppas OlliHocki blir Ollichocki och inte OlliFloppi
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: Det är väl egentligen vår största farhåga också - har vi backarna att klara av ett sånt här aggressivt spel på en större plan än både Finland och NHL? Där blir det kanske lite mer förlåtande eftersom ytorna automatiskt krymper. Blir lite lättare att ligga nära då.

Men med våra ytor på rinken? Mot FBK? Mot SAIK? Mot Växjö? Inte utan att man känner lite panik när man tänker på hur spelskickliga dessa lag är.

Ska bli roligt att se mot ett shl-motstånd idag. Det blir ju en lite bättre fingervisning om hur Timrå ligger till i processen.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: Svensson får det tufft i det nya systemet, ja definitivt.
Låst ämne