1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586290 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725513

Sv: Försäsong 2024
J F K: Fast när ni spelade mot Skellefteå, som var er första träningsmatch för säsongen, så hade dom ju halva laget med juniorer. Jag gissar att det skulle se lite annorlunda ut om ni mötte Skellefteå i er sista träningsmatch för säsongen istället.

Men jag tror både Modo och Timrå får problem med sina backar denna säsong. Ni i det statiska försvarsspelet, för många felpass och dåliga beslut. Vi får problem med spelvändningar, för många oerfarna backar som tar dåliga beslut på offensiv blå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Positivt inge föll ur ramen men 41 an har brister
Ser bra ut pp är på gång ser man skillnad mot ifjol
Tyvärr avgjorde nodo på 2 pp Grattis Forsberg i icebrekers
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Olle: Vi har haft problem med spelvändningar hela försäsongen och det kan inte enbart tillskrivas "oerfarna" backar, har du tre forwards väldigt djup nere i zonen och man inte är tillräckligt starka på puck eller missar något instick framför mål då går det väldigt fort åt andra hållet utan att det behöver vara backarnas fel.

Vi hade ett antal av dem idag, några får man alltid men man kan inte sätta sig i sådana situationer allt för ofta under en match då blir det jobbigt.

Där har Olli lite att skruva på och han nämnde det själv tidigare i något klipp, "you have to have your thinking caps on guys".
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Olle: Det stämmer dock inte. Man saknade fem ordinarie, men att räkna tre juniorer som satt på bänken hela matchen är bara löjligt.
Eller du tycker att det är relevant att andremålvakten som inte spelar en sekund är junior, liksom forwars- och backreserv?

Lyssnade på Karlin och han var väldigt nöjd efter matchen mot SAIK, men betydligt mer missnöjd nu.
Låst ämne