1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586278 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725628

Sv: Försäsong 2024
J F K: Poängmässigt är jag övertygad om att Kapanen blir en värdig ersättare till Hanzl. Är du övertygad om att True blir en värdig ersättare till Dickinson?

Dessutom gjorde Timrå fler mål än Modo ifjol, jag har inga problem med att den produktionen sprids ut över fler spelare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Olle: Har sett matchen i efterhand då jag var upptagen med annat. Och vi var bättre än Modo och borde ha vunnit under ordinarie tid oavsett vad modoiterna skriver här.

Det är en process med vårt nya spelsystem. Bara två träningsmatcher kvar nu och vi lär inte sätta det perfekt till seriestart.

Det viktigaste blir 1. Hur Pettersson klarar av sin centerroll. Hoppas han kommer in och får iaf två träningsmatcher.2. Om Kapanen komner tillbaka eller inte från Montreal kan ha väldigt stor betydelse för våra chanser i år det inser alla. 3. Om vi lyckas sätta vårt nya spelsystem i tid. 4. Hur backspelet fungerar och vi slipper långvariga skador som förra året.

Nu ska man inte dra för stora slutsatser efter dessa försäsongsmatcher men Pilö och Lundmark har potential att bli fiaskovärvningar. Gillar inte det jag ser och hade mina aningar redan tidigare. Tror att Kapanen kommer måsta agera och ta in en till back under säsongen. Pilö komner inte gå in på 6 backar när Svensson är tillbaka. Men får vi skador ser det illa ut.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
Olle: Jag ser bara inte att er tredje och fjärdekedja gör så många mål. Ni har tagit in Walli som var bänkad hos oss, medan jag tycker vi tagit flera kliv.

Jag tror att Kapanen inte gör fler poäng än Hanzl ens om ni får behålla honom. Möjligen spelar han i Montreal.
Låst ämne