1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586261 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2725841

Sv: Försäsong 2024
Olle: Aagaard träffade en tjej från Övik som han köpt hus tillsammans med. Därav att han skulle stannat i MoDo i allsvenskan trots SHL-intresse. Han är verkligen som en hemvändare.

Aagaard är inte i toppskiktet, men lite lustigt är att hans poäng hade räckt till en andraplats i er interna poängliga. Woods hade delat segern med Hållander och har nu två gånger fått kontraktsförslag av Skellefteå trots att han inte är i toppskiktet. Förhoppningsvis är han trots allt lite bättre i vinter då förra årets försäsong spoilerades av en operation där man plockade ut en benbit från hans knä.

Karla och Woods var mer sådär att de hellre spelade för MoDo än något annat lag i SHL, men att de skulle inte som Aagaard stannat.

Problemet med Norlinder var att vi inte hade för avsikt att ha nio backar. Hade vi vetat det skulle vi nog inte tagit Byström. Har jag inte helt fel så swishades det för att få hem Dahlén också. Du menar att han därmed är en breddspelare?
En del pengar måste vi haft eller tror du att en miljon är hans lön för hela säsongen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
J F K: Det är lustigt det där att du likställer en swishkampanj för en av ligans bästa spelare med en swishkampanj på 1 mille för en spelare som har svårt att platsa i AHL. Har det aldrig slagit Modo att man kanske borde avstå värvningen av Norlinder?

Jag har inget emot swishkampanjer men då ska det vara för något speciellt. Ska fansen swisha nu bara för att hinken har spräckt budget och nu måste ni signa en hemvändare som förmodligen får svårt att platsa? Och sen ska ni låna ut eller köpa ut nästa trotjänare som var med och tog upp klubben till SHL bara för att ha plats med grannens grabb?

Heart of hockey…
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: Återvändare är man när man just återvänder till den ort där man har sitt ursprung.
Punkt och slut.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: Modo är sämre i år på papperet.

"Å dä ä fakta dä"
Låst ämne