1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586261 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2726103

Sv: Försäsong 2024
Olle: Enströms skada gjorde att han inte kunde prestera. Dock var han med hela tiden och hjälpte spelare som Norlinder och Wallinder.m utvecklas. Så länge han var frisk gjorde han en poäng per match.

Zäta däremot satt av minst två år där han bara håvade in pengar utan att spela en minut. Snacka om att kasta sten I glashus.

OK, ber om ursäkt. Visste inte att han har sin bas i Sverige i Timråområdet, utan trodde han flyttade till Skåne. Förlåt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
J F K: Enström hade och har grova alkoholproblem. Bla därför är han separerad idag med barnens mamma.
Han ville inte träna utan sitta i Norrfällsviken och supa. Det är fakta.
Han har blivit utkastad från restaurangen otaliga ggr, för fylla och otrevligheter.
Tragiskt med såna sjukdomar såklart, men skadan var långt ifrån hela sanningen.
Eftersom jag befinner mig i området hela somrarna så har jag belägg 100%n
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: diskussionen gällde om Enström gjorde århundradets bästa prestation i hockeyallsvenskan någonsin eller ej men nu har du slagit fast att han inte presterade så vi kanske kan stänga den diskussionen nu.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2024
J F K: Avdelningen hitta på helt egna sanningar.

"Henrik Zetterberg, som varit Red Wings kapten sedan säsongen 2012-13, har ändå försökt dra ut på beslutet så länge som möjligt. Men nu gick det inte längre:
- Han har i det längsta försökt spela, det var det han ville göra. Men insikten om att det verkligen inte går har växt fram under september månad, säger Zetterbergs agent Gunnar Svensson till NHL.com/sv. Det här har ju varit på gång länge; han ville ge det en chans till men det gick bara inte. Det definitiva beslutet fattade han igår (torsdag) eftermiddag."
Låst ämne