1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586225 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2726709

Sv: Försäsong 2024
Olle: Jag menar att ni värvade Bernhardt och det var inget konstigt med det då han sannolikt gjort den bästa säsongen en back gjort i HA sedan typ Kenny Jönsson, utan att jämföra med honom.

Bernhardt var inte så bra som vi hoppats, men han hade faktiskt mest speltid, var vår statistiskt bäste spelare i BP (som rimligen tyder på viss defensiv kompetens) pch gjorde 20 poäng.

Tackat nej-skämtet är dock extremt löjligt. Jag skulle säga att vi har till skillnad från er och Brynäs en full trupp. Skämtet uppkom för att Brynäs inte kunde köpa att vi tackat nej till D'Astous, men efter det har vi som sagt fyllt vår trupp medan de fortsatt tackat nej.

Jag är glad om vi slipper kvala och tycker inte det är en orealistisk målsättning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
J F K: Man kan väl konstatera att det fanns en hel del Timråiter som hoppades på Bernhardt baserat på hur han såg ut i allsvenskan och lite färre Timråiter som hoppades på honom efter hans senaste säsong i SHL. Var inte det lite farhågan med Bernhardt från början? Han hade haft ett misslyckat SHL-försök tidigare och nu skulle han få chansen igen. Sen kan han väl spela upp sig på samma grunder som vilken annan spelare som helst men i min mening blev han en klassisk Albin Carlson. Totalt dominant i ett bra lag i HA men kan inte riktigt stå på egna ben i SHL.

”Tackat nej”-skämtet kanske började där med D’Astous men det lever ju vidare eftersom det sammanfattar den genomsnittlige modoiten rätt bra. Räknar man bort topplagens supportrar (som är på en annan planet) så finns det ju få supportrar som är så högfärdiga som ni modoiter 😀
Låst ämne