1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2728168

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Det jag är mest nyfiken på är K.Kapanens plan B, att ersätta en första center i oktober, eller vad planen än må vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Mm precis. Det intressanta är väl att Kimmo själv inte räknat in grabben som förstecenter från början.(Kimmos egna ord i nån paus intervju vill jag minnas)

Utan att han har fortsatt tagit stora steg och som Nubben sa" visat sig vara mycket bättre än man kunde ana".

Även om vi har en del sparade pengar så kommer det bli smått omöjligt att ersätta Kapanen med likvärdig kvalitet, sett till den förmodat låga lön han lyfter i Timrå.

Annars vill jag också minnas nånstans att Kimmo kommer kolla på nått annat intressant som blir över från nån Camp i så fall.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Skulle tro att man då kör Lander eller Pettersson som 1a center och värvar en 2a/3e center istället.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Han lär väl ha scoutat ett gäng alternativ, men det kan dyka upp någon spelare som misslyckats i rookie-campen och vill spela i europa. Därför lär han knappast ha någonting skrivet i sten.

Vi fick kritik för att vi väntade för länge på Hägg, men det är tamefan snudd på omöjligt att göra på något annat sätt än Hinken och Kapanen gjort. Blir O.Kapanen kvar i Timrå är K.Kapanen ett geni och drar Oliver efter en fantastisk camp så var K naiv och korkad. Typ.
Kommentera