1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2729698

Sv: Försäsong 2024
Röda Tallen: Det bestående minnet av de senaste matcherna är som påpekats här inne att kommentatorerna ständigt nämner hur slarvigt motståndarna spelar. Kanske, men det är lättare att slarva när man inte får någon som helst tid på sig att fundera vad man ska göra av pucken. Hur det är går är jag rätt säker på att vi inte kommer att få några sömnpiller till matcher i år.
För övrigt har Sture namnsdag i dag, så det är allmän flaggdag hos lillasyster!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Woody: Stures namnsdag, aka ”Den längsta dagen”
Kommentera

Sv: Försäsong 2024
Woody: ” Kanske, men det är lättare att slarva när man inte får någon som helst tid på sig att fundera vad man ska göra av pucken. ”

Exakt. Kommentatorerna, som heller kanske inte är några taktiska genier av logiska skäl, har ju inte förstått det där än med Timrås spel. Dom där behagliga förstapassen i egen zon när motståndaren har ställt upp i mittzon fungerar inte lika bra längre när man har en motståndare som vill bryta spelet redan i ens försvarszon. Så initialt kommer vi säkert ta flera lag på sängen och Timrå kommer bli ett lag som motståndare får anpassa spelet efter, det intressanta blir väl när dom väl gjort det. Jag tror inte det är alla lag i SHL som man kan forcera att slå felpass rakt in i banan i försvarszon, det blir mycket sargspel mot Timrå.
Kommentera

Sv: Försäsong 2024
Woody: Leksand hade 33-25-33 procents effektivitet i Pp i sina tre senaste matcher! Nu blev det väl minus? Tycker att det visar på Timrås aggressivitet, motståndarna får svårt att bygga upp ett eget spel. T.om när dom är en man mer!
Kommentera