1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2729715

Sv: Försäsong 2024
Håller med i mycket av det ni andra säger, att man ser en utveckling match för match.
Men det jag också upplever som en skillnad (mycket baserat på de videos man ser) är hur han kommunicerar med laget.

Han ställer tydliga krav på vad han förväntar sig gällande deras prestation på isen, men samtidigt så verkar han extremt duktig på de mjuka värdena också, för att alla ska trivas ihop och de verkligen ska komma ihop som ett lag.

Exempel 1: Inför säsongen så pratade han om att spelarna jobbar inte för honom, han jobbar för dem.

Exempel 2: Efter att de vunnit på straffar så tyckte han att hela laget hängde med huvudet, men han var tydlig med att vinst är en vinst och de ska firas.

Det känns som han har grunderna för hur en modern ledare ska vara för att man ska kunna leda sin grupp framåt där han är med i gruppen och drar lasset, han pekar inte med hela handen, även om han ställer jävligt tydliga krav.

Jag gillar det jag ser/hör och förhoppningsvis så bygger han tillräckligt med motivation och vinnarvilja i laget så att även de mörka dagarna i tråkiga novemberlunket fungerar bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
Cobbel: Jokinen är nyckeln till TImrås framgång så är det. Om spelarna lyckas leverera som han vill att de ska göra så kommer vi att vinna många matcher i vinter.

Att alla spelare har respekt för Olli som har otroligt många NHL-matcher under sitt bälte tror jag är en väldigt starkt påverkande och positiv faktor till framgång.
Kommentera