1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2729722

Sv: Försäsong 2024
Olle: Ser att JJ är lika nöjd som oss härinne och fattas bara. Vi har ju till synes fått närmast exakt de svar vi vill ha av en försäsong. Av vårt spel. Jag hoppas verkligen inte att nån tror att vi fått svar på hur Timråmatcher SHL-säsongen 24/25 generellt kommer se ut. Det är faran med försäsong, att det är så förbannat svårt att inte bländas av ett resultat som igår.

Men så många parametrar spelar in som gör 5-1 borta mot Leksand värdelöst att dra växlar på. Som resultat betraktat alltså. Förutom att det är försäsong och de helt uppenbart inte var lika påkopplade som oss så hade de likt Luleå spelat match kvällen innan. När vi kom från en lite längre ledighet.

Man kan älta för och emot i evinnerlighet kring det men jag tror det var till vår fördel. Förutom att de hade en match mot SHL-motstånd färskt i benen så hade de laddat ur rätt rejält. Är förmodligen rätt svårt att ladda om mentalt mindre än ett dygn senare i en betydelselös träningsmatch när man just krossat ett förmodat topplag med 7-1.

Men som sagt; det spelmässiga hos oss kan ingen ta ifrån oss. Olli levererar det han lovar hittills och grabbarna underkastar sig. Ber om en någorlunda skadefri säsong, då kan det bli riktig jävla tjosanhejsan med finsk tango och retroaktiv hemvändarutdelning. Ja jag tycker att vi har en del kvar att önska där
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
mikenomad: JJ räknar jag som vår förstamålvakt som han varit en tid nu. Sedan lär Juel stå ett antal matcher enligt plan för att avlasta JJ.

Det kändes väldigt tryggt med JJ igår. Han gjorde ett antal fina ingripanden.
Kommentera

Sv: Försäsong 2024
mikenomad: Inte för att var den som är den men, nu var det 48 timmar mellan Leksands matcher.
Kommentera

Sv: Försäsong 2024
mikenomad: Håller med dig här. Man är försiktigt optimistisk. Men nu är försäsongen passé och allvaret börjar!

Spännande att se om Jokinens filosofi håller när lagen kommer börja scouta och syna vårt spel lite mer!
Kommentera