1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587652 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2730581

Sv: Apropå nånting...
Tycho: ”Så visst hade Rindell höga toppar, men hur mycket gav det över säsongen?
Känns som många har skönmålat Rindell just för hans toppar är magiskt bra.”

Så kan det mycket väl vara, som sagt, ni ser dessa spelare mer än oss andra.
För att öppna upp frågan lite, vilka tre lag anser ni har sämst backsida? Jag är inte sämre än att erkänna att jag har fel genom lite diskussion.
Örebro ligger pyrt till där tycker jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: Linköping & Örebro imponerar inte direkt på backsidan. Sedan ser jag Brynäs, Modo och Timrå ganska likvärdiga, där Modo & Brynäs har mer spets och Timrå mer bredd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: Örebros backsida är inget att hurra för men i min värld är timrås backsida seriens sämsta. Försäsongen har nog inte lugnat Sundsvalls borna heller. Förra säsongen såg det virrigt ut och denna försäsong har bara bekräftat det. Prestigevärvningen Eronen har totalfloppat och påläggskalven Forsmark har visat sig inte klara SHL särskilt bra. Pilö ser ut att bli ett rundningsmärke precis som trollet Svensson. Och glöm inte glasliraren Strömberg och Nässen som inte platsade hos oss.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: Örebro, Modo och HV
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: Örebros backsida är inget att hurra för men sen modos backsida är i min värld seriens sämsta. Försäsongen har nog inte lugnat öviksborna heller. Förra säsongen såg det virrigt ut och denna försäsong har bara bekräftat det. Prestigevärvningen Rundblad har totalfloppat och påläggskalven Bernhardt har visat sig inte klara SHL särskilt bra. LaDue ser ut att bli rundningsmärke. Byström och Winberg största hoppen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: Skulle säga att det finns flera lag som är beroende av att nyförvärven faller ut på ett bra sätt eller att spelare studar tillbaks.
Jag kan hålla med om Örebro som en kandidat, De kommer sakna Rissanen och Johanneson. Men jag skulle inte känna mig helt trygg över tre backpar i varken Modo, Brynäs eller Hv71.
Dock har alla de laget bättre möjligheter till ett första backpar i toppklass än Timrå.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tigerhjärta: örebro hv o lule/lhc för mej. malmös är där o snuddar men tror deras väldigt unga defensiv kan lyckas ändå. lhc håller nog många inte med om men tycker den är överskattad. sett direkt amatör mässig ut på försäsongen och utan en sprattlande högberg tror ja de kommer bli avklädda för vad de är. fantenberg var längesen han impade på mej och är alltid sjukt hypad
Kommentera