1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587684 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2730749

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Tycker tvärtom många supportrar tippar negativt.
Vi blev åtta i fjol med en trupp som underpresterade kraftigt med en tränare som inte visste vad "aktiv coaching" innebar.

Med tanke på vår nya coach som är helt annorlunda än Ante i det mesta.
Med tanke på alla intervjuer med spelare på försäsongen där ALLA verkar enormt lyriska över vår nya tränare samt riktigt taggade inför säsongen som kommer.
Med tanke på försäsongen där laget verkligen ser ut att ha nåt spännande på gång och många spelare som hade mellansäsong i fjol verkar ha hittat tillbaka...

Jag känner mej lika förväntansfull inför denna säsong som jag gjorde inför succé -säsongen 02/03 där vi överraskade allt och alla...... samma känsla infinner sig nu.
Är helt säker på att vi når en tredjeplats och en Semifinal mot Skellefteå där det tyvärr tar stopp i en game-seven
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Jag gillar verkligen det jag sett av Olli så här långt, men är det verkligen sunt att höja honom som någon messias innan säsongen ens börjat? Jag tror också på hans spelstil och tror och hoppas att den kommer revolutionera hela SHL och att "in your face-hockey" blir en ny standard, om inte annat för underhållningsvärdet.

Tycker dock det är lite väl tidigt att fira någon ny storhetstid. Hela hockeysverige väntar dock med spänning om hur det kommer gå för oss. Just nu är vi utan tvekan SHLs mest intressanta lag! 😎
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: du har precis samma åsikter som mig, så jag kan bara hålla med! 👍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Oavsett så kommer det att bli häftigt nu när det drar igång.
Kommentera