1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587683 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2731021

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag tycker det ska bli oerhört intressant att se ert lag spela ”på riktigt” den här säsongen. Känns som att det kan bli både sol och pannkaka.

Ni har ju vassa forwards, men kommer laget att orka spela som Jokinen vill under hela säsongen? Dessutom när det finns ett antal spelare som är skadebenägna. Oavsett så kommer det bli spännande att se. Jag tror ni hamnar topp6, men samtidigt känns det som att det finns en liten risk att det kan bli i botten om saker inte faller väl ut.

Känns som lite ”heaven or hell” med Jokinen om ni förstår vad jag menar. Ante kändes mer mellanmjölk och väldigt ”svensk”. Vad gäller mitt kära Brynäs så är jag nöjd så länge vi har 2 lag bakom oss när säsongen summeras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jugge:
Det känns inte som att en man med Jokinens ambitioner är såpass enkelspårig att han kommer nöta på och köra på samma lika hela tiden under hela säsongen om han ser att vi börjar rada upp förluster. Jag har fått uppfattningen om att han är såpass klok att han kommer göra korrigeringar då.

Förra säsongen hade vi en coach som inte gjorde korrigeringar under resans gång och vi såg hur det slutade då. Vi ska tacka gudarna för att vi hade det lag som vi hade under förra säsongen som ändå höll maskineriet igång trots obefintliga förändringar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jugge: ja, skador oroar förståss.
Orka kommer vi däremot att göra, det är jag inte bekymrad över.
Kommentera