1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586444 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2734730

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2024-09-24
The great one: Tyckte inte att det såg så jävligt ut i första som många gjorde gällande här. Timrå skapade inte jättemånga farliga lägen, men tendenser av Olli-way syntes där också.

I andra tände Walli gnistan som fick bomben att brisera. Timrå fullständigt manglade sönder Örebro. Och ja; ett par tio mål till där hade varit skäligt. Minst.

Tredje blir ju en mind fuck deluxe direkt från start med ett jävla skitmål från Örebro. Och sedan; ett till. Hundra procent inte enligt planen. Karaktärsdanande att hämta igen matchen, överleva monsterbytet i egen zon och vinna med drygt 7 sekunder kvar.

Lundmark gör en magisk insats ikväll. Boyce spelade non stop kändes det som och gjorde sin bästa Timråmatch på väldigt länge. Han gillar nog the Olli-way. Walli tung som fan i offensiv zon. Svensson sheriff där bak. Sagranden bad inte om ursäkt för sin närvaro på isen. Hållander tar miljoner skridskoskär och håller i puck, men får ingen utdelning. Än. Det kommer.

Dahlén är det mest bara synd om just nu. Vill så mycket, får ut så lite. Känns krampaktig och stressad, tappar puck och har sig. Han som aldrig känt sig så bra i kroppen och tycker det är så roligt att spela hockey just nu. Måtte han få hänga en ganska snart.

The Olli-way var magisk i andra. Fler såna perioder tack!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2024-09-24
Kerstin_k: Dahlén står ändå på 2 poäng på 2 matcher, visst han har inte gjort några mål än men Hållander som ser så bra ut på isen, han har i ärlighetens namn bränt tre gånger så många chanser som Dahlén. Det släpper förhoppningsvis för båda två.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2024-09-24
Kerstin_k: Hållander borde varit mvp. Den mannen är ren klass idag igen. Han tar defensiven, täcker skott och startar anfall om och om igen. Han är klockren
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2024-09-24
Kerstin_k: Bara jag som tror att vi kommer få se Wedin - Lander - Hållander som kedja igen när vi börjar närma oss fullt lag? Hållander och Dahlén är två helt olika spelare och spelar på olika sätt. Wedin och Lander är mer stöpta i Hållanders typ av hockey. Tycker dom 3 är givna framöver.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2024-09-24
Ser att Abbe fick måla ikväll också. Tror inte han sörjer klubbytet till Luleå jättemycket
Låst ämne