586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2734838

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2024-09-24
Några reflektioner efter igår, nu när man fått sova på saken.

1. Lundmark och Boyce, vilka hjärtan, vilka killar. Bäst på isen matchen igenom.
2 Kul att se EP måla, och det där skottet som gjorde honom så bra i Växjö! Han måste dock lära sig teka, jag vet inte vad han höll på med.
3. Örebro hade pucken ungefär 4 minuter i >anfallszon< under förlängningsspelet, och mäktade med 2,5 skott (drog bort ett halvt för det var så jävla dåligt).
4. Att läsa på HS efter första perioden var mer deprimerande än att läsa Konjunkturinstitutets reporäntebedömning.
5. Pucken stod på högkant i 60 minuter för Dahlén.
6. Hatten av för introt, tifot och klacken.
7. Hög högstanivå och desto lägre lägstanivå, finns att jobba på. Lite för svajigt för att hamna topp 6.
8. Tänk när vi får igång förstakedjan, och när vi får två kedjor med utpräglad spets!
Låst ämne

jhnd91: Den andra perioden mot Örebro var precis som Timrå vill spela. 16–1 i skott, ett Örebro som såg närmast menlöst ut och Timrå som hade kunnat göra ett par mål till, minst! Örebro måste ha känt det som att de stått i en stark fläkt som aldrig slutar blåsa i 20 minuter. Det var en överkörning som heter duga.

Hoppas att Timrå kan spela så i en större del av matcherna framöver då blir vi svårslagna. Just nu är vi dock lite tunna och går bort oss framför mål ibland och motståndarna får lite för lätta mål. Längtar tills Lander, Hartmann och Kapanen är tillbaka så vi kan mönstra ett ordinarie lag.