1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586446 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2736083

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Olle:

Men lägg ned snacket om Dalle nu. Tröttsamt, låter likadant varje år.
Ja han är väl inte bättre än så här. Men nu har han sitt kontrakt och större chans att grisar börjar flyga än att TIK skulle göra sig av med en klubbikon.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
The great one: Det kanske inte är klubben som har mest huvudbry, det kanske är spelaren? Jag är helt övertygad om att Dahlén hade varit i toppen av poängligan varje år om han hade spelat i Färjestad eller Skellefteå. Den där glädjen man såg i hans spel i allsvenskan och första året i SHL, den var det längesedan man såg. När gjorde han senast en gubbe? När öppnade han höfterna bakom kassen och slog in en puck köksvägen? Sen är det problematiskt att vi har ”stjärnor” som bara funkar i PP, speciellt mot bra lag där man vanligtvis inte får så många PP. Även om Timrå är felbyggt så räcker det förhoppningsvis för att klara kontraktet och kanske nosa på play in men ligger det i linje med klubbens ambition att etablera sig på den övre halvan?

Bara omgång 3 ännu, spelet kanske sätter sig, men just nu är det bara pinsamt när experterna pratar om det ”nya” Timrå. Nånstans måste man börja kolla på att kapa kontrakt för att hitta nån balans i lagdelarna för pengar kommer inte börja regna ner på Timrå från himlen.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
The great one: tycker endå det är roligt att det ska gnällas på Dalle så jävla mycket mer än våra andra stjärnor...
Dalle har gett så jävla mycket för oss, vad har de andra gjort? Kommit tillbaka då dom är slut redan?
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
The great one: Absolut, för att förtydliga för egen del så skall Dahlén ingenstans. Men att han är sådär dominant i spelet som Jokinen sagt, som skall ta honom till Tre Kronor tröjan igen är väl lite att krydda på i min bok.

Vi vet vad vi får och en Dahlén som är i form, fysiskt och mentalt är ju givetvis en grym spelare på SHL nivå!
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
The great one: Du har förstås helt rätt i det
Kommentera