1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2736103

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
mikenomad: jag blev alltså tvingad att skapa ett konto enkom för dig. Du är så otroligt jävla frustrerande negativ. Du håller dig borta när det går bra och vevar så firt d får en chans. Du har precis erkännt hur otroligt dålig hockey-IQ du har men en torsk mot fbk då kommer du in och ska veva igen. Vad fa-n vill du med allt? Har du någon bakgrundsfakta hur det såg ut för Jukurit i starten? Nej. För du går på din sköna känsla, alltid. Utan underlag. Är det inte Timrå och Dahlén som suger så är det vi skribenter som inte är lika ”sköna” som dig. Du gnäller på nivån om kroppsvikt men du sågar fanimej allt med Timrå, hela tiden. Supporter? Nä. Håll dig hemma och logga ut. Otroliga grinkuk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Tallar och träd: Är inte helt övertygad att Dahlén och Hållander ska spela i samma kedja. Bägge är jävligt bra hockeyspelare men båda vill ha mycket puck. Känns som att en av dem hamnar i kläm för deras potential
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Tallar och träd: Tycker dom allra flesta här inne är kappvändare. Otroligt hur alla bara kan vända och kapa allt och alla. Det här jävla tjatet om Dahlen är man något trött på också. Jonte är det finaste vi har haft i den här föreningen och jag tycker på riktigt att alla kan hålla käften om honom för en gångs skull.

Vi möter seriens förmodligen bästa lag på bortaplan och kommer helt fel in i det skulle jag säga annars. Vi försöker ändå med ”vårat” spel med hög forecheck, som Färjestad tyvärr enkelt spelar sig förbi och kommer i alldeles för många två mot ettor, tre mot tvåor, etc.

Jag är åtminstone fortsatt optimistisk till den här säsongen. Man måste ändå låta Olli lära sig SHL lite också, ge han åtminstone 15-20 matcher innan den stora hårtorken åker fram. Det enda som jag kan ha något emot hittills är att det verkar vara svårt för Timrå att skifta gameplan när det börjar gå emot, man såg lite samma tendens mot Luleå också. Det kan ju även betyda att man tror så hårt på spelsystemet att man inte vill byta utan försöker tugga på istället och hoppas på att motståndaren gör bort sig.

Nej, bara glömma den här matchen direkt och ta nya tag på Lördag! Krossa Rögle!
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Tallar och träd: Såpass. Då har man ju åstadkommit nåt iaf, alltid kul med nya medlemmar. Välkommen. Blir det för jobbigt för dig här kan du alltid återvända till nån av fb-grupperna
Kommentera