1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2736385

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
mikenomad: du ältar om och om igen att du inte har nåt förtroende för Olli.
Förra matchen mot Örebro backade du och bad om ursäkt.
Ska du hålla på så hela säsongen?
Är det för att du som besserwisser, ska kunna säga "vad var det jag sa" när säsongen är slut?
Smart med helgardering, då får du ju rätt oavsett.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Zoogin62: Hockeysnack är inte ett forum där man får pluspoäng för att ha rätt om negativa saker, så har det alltid varit. Ingen minns dom som tidigt var ute och kritiserade ante karlsson, ingen minns dom som ville sparka perra, ingen minns dom som kritiserade linkans värvningar, ”vi ligger ju trea i tabellen”.

Med det sagt så kanske man får ge Jokinen mer tid men samtidigt, spelare som varit i klubben tre säsonger måste kunna bedömas för deras prestationer både nu och igår utan att ursäktas med vad dom i teorin kan göra under återstoden av innevarande säsong.

Folk skriker om att värva backar bara för att vi blir krossade av FBK men glömmer att backsidan var närmast felfri mot Luleå. Det är offensiven som är Timrås stora problem, precis som ifjol. Vi har för dåliga ”stjärnspelare” för den här ligan.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Zoogin62: Nattens match stärkte inte Kapanens aktier. 1 skott och 1 tackling totalt. Men det var bara en match iofs.

Som jag skrivit tidigare finns det säkert en långsiktig plan för hobom och det är att han ska spela minst ett år i SHL med Timrå i en ledande roll och få mycket speltid och utvecklas.
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Zoogin62: Jag blir så jävla trött. Det här är ju den stora missuppfattningen. En gång för alla nu; jag skriver INTE här för att ha rätt! Ska det vara så svårt att fatta? Oavsett ordval igårkväll så är det här forumet ingen kukmätartävling för mig. Jag skulle fucking h a t a att behöva skriva "Vad var det jag sa" efter säsongen. Jag vill inget hellre än ha fel i det här fallet, jag vill bara att Timrå IK ska spela bra och vinna. I 1:a hand det sistnämnda. Avslutar gärna den här diskussionen nu
Kommentera