1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586482 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2736433

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Olle: Jag hade tänkt skriva ett inlägg om vilka som förtjänade sin lön igår men efter allt negosnack på HS idag så vill jag skriva något mer positivt.

Vilka har överraskat positivt hittills på mig:
1) Lundmark - kände inte till honom alls innan han kom hit och hade inga förväntningar. Men killen tar för sig! Åker skridskor, tacklas, skjuter, jobbar hårt både offensivt och defensivt. Jag gillar karln och tror han kan bli en stabil spelare för en 3-kedja över tid. Dessutom en glädjespridare har jag förstått.

2) Eisenhower - kände inte heller till honom alls innan han kom hit och hade inga förväntningar på honom heller. Men han spelar resolut, är tuff att möta i närkamper, tekar helt ok och driver på sin kedja med mycket skridskoåkning. Hittills helt klart bättre än vad jag väntat mig. Jag ser att han har en plats i TIK som en bra 4e center.

3) Walli - inte lysande igår men mot Örebro och Luleå tyckte jag att han gjorde bra insatser. Igår lyckades han med en "syrgasare" som så när blev mål. Tuff, rejäl, åker skridskor och tar skott. Bättre speluppfattning än vad jag kommer ihåg, eller så har han utvecklats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Patrick Polly: Boyce! Glöm inte Boyce! Vad har hänt med karln! Jag har alltid sett honom som 13-14 forward, men nu verkar det som han har gått på ryssfemmor i sommar! Oerhört kul att se honom!
Kommentera

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2024-09-26
Patrick Polly: Ja jag tycker vi har helt utmärkta brunkarlirare. Lundmark ser ut att växa med uppgiften och i en ganska snabb takt också. Walli tycker jag levererar precis det man kan förvänta sig. Eisenmenger kanske lite mer anonym. Men sen har vi Boyce som passar väl in i jokinens spelsystem. Finns några som är på gränsen, varken brunkare eller poängspelare. Hartmann, OJ osv. det blir en viktig säsong för dom.

Sen om man kollar defensiven. Lundmark, Eisenmenger och Boyce har bara varit inne på ett mål bakåt. Dom gör det dom ska där ute. Det är återigen ”stjärnorna” som är inne på flest mål bakåt. Eronen, Erixon, Nässén och Strömberg toppar mål bakåt för backarna och det är ju ett problem.
Kommentera