1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586097 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2738740

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Skulle gärna ta tillbaka Lyytinen. Skadefri håller han hög klass i SHL. Han visade det i Timrå när han spelade som bäst. Tror han skulle passa bra in med Jokinen och Timrå nya spelstil. Men helst tar jag hit en ännu bättre back
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
www.sportsnet.ca/nhl/laines-injury-will-force-canadiens-to-experiment-a-lot-over-remainder-of-camp/sn-amp/

Kanske nån som redan uppmärksammat denna artikel som kom vid 21:30 svensk tid.

Väldigt intressant läsning kring hur tränaren St. Louis ser på situationen med att fylla Laines plats och vilka som kan vara aktuella. Kapanen nämns som en av tre möjliga. Den ena är Josh Anderson (Lw/Rw) som spelade 79 matcher för Canadians förra säsongen men inte producerade mer än 20 poäng. Dock poängterar St. Louis att han tränat på bra off-season och nu sett väldigt bra ut på campen. Den andre är Leksingen Emil Heineman (Lw/Rw) som registrerats för 4 matcher ifjol med Canadians men spelat merparten i Laval Rockets och gjorde 29 poäng på 48 matcher. Även här överöser St. Louis lovord och att Emil tagit stora kliv och fått ihop grejorna jämfört med förra årets camp och anpassat sig till den nordamerikanska hockeyn. Och sen Kapanen då som han menar ser intressant ut men frågan är om han är redo för en hel säsong redan nu.

Efter att ha läst artikeln får jag bilden av att det är i den ordningen St. Louis värderar dom i nuläget. Det kommer att avgöras nu under sista träningsdagarna och främst i de kommande två matcherna, och Kapanen kommer att testas, inget konstigt med det. Men han behöver leverera på absolut topp sista dagarna tror jag för att han ska ta den där platsen, om ens det räcker.

Sorry för en lång text men jag behövde skriva av mig då jag är lika fundersam kring Kapanen som många av er andra också verkar vara. In och läs artikeln och gör er egen bedömning men jag känner ändå ett visst hopp, efter att ha läst, att han kommer att spela för Timrå den här säsongen. Om inte så har han verkligen gjort en jäkla resa från Liiga och nåt sin dröm att spela i NHL, hatten av isåfall för honom.
Kommentera