1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586756 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2741601

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2024-10-03
Öndulat: När sponsorerna ser hur bra Timrå spelar och kan spela ut Växjö t.ex så hoppas jag innerligt att de slantar upp lite för en riktigt bra back om det finns en tillgänglig. Nu har vi så att säga chansen att ta in en back som vi annars antagligen skulle tagit in senare under säsongen om vi fått skador eller om allt inte hade gått bra. Varför satsa på någon medelmåtta om vi går för slutspel och i slutändan guld. Så tror jag att Kimmo tänker också även om man måste förhålla sig till budgeten. Det måste vara någon som passar in i vårt spelsystem. En offensiv back med goda defensiva kvaliteter. Blir spännande att se vad det blir. Vi klarar oss ett tag iaf. Modo på lördag klarar vi nog på 5 backar plus Rönnelöw. Men fortsätter vi så många matcher kommer det att slita på övriga och risken för fler backskador ökar. SCA får slanta upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2024-10-03
Zäta75: Förlåt, nu har jag hållit mig ett tag. Men vart vill du komma med att prata i fabler? Tror du att SCA kommer slanta upp 40 mille för att köpa Cale Makar eller vilken fantasivärld lever du i? Du sitter och rabblar upp tusen namn på backar vi inte har en sportkepa på, och målar upp scenarion om att det kommer bli något pengaregn över Timrå för att dom spelat tre bra matcher?

Något som vi >måste< infinna oss i om vi ska försöka vara någorlunda realistiska är att Timrå är en liten klubb, med en liten budget jämfört med de stora klubbarna, det är en enorm skillnad. Så nej, vi har inte "chansen" att ta in en Pudas Jr, det kommer förmodligen bli en medelmåtta, givet Timrås ekonomi, såvida man inte gör ett dunderfynd! "En offensiv back med goda defensiva kvaliteter" är ungefär det varje sportchef i hela världen letar efter.

Ska vi diskutera ämnet så kanske vi bör vara rättvisa mot oss själva och hålla oss till någon form av realitet sett till förutsättningar, speciellt ekonomi och hur marknaden ser ut.
Kommentera