1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586784 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2741702

Sv: Apropå nånting...
Vargher85: Och Ante lyckades sätta en defensiv men inte en riktig fruktsam offensiv.

Säsongen är ju givetvis ung. Men just nu ser det ut som att Jokinen lyckats smälta samman båda världar. En bra defensiv och offensiv som sitter ihop!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: känns ju också som att Ante ”väntade” på att det skulle lossna medan Jokinen kanske mer skruvar och stuvar om det är något som inte stämmer.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Spelet på hemma- respektive bortaplan ska förstås vara helt olika. Tack Färjestad och tack Olli för den nödvändiga näsbrännan! Nu har vi gjort den hemläxan och resultatet har vi fått se de tre sista matcherna. Tre vinster med full poäng och 10 fucking 1 i målskillnad!

Jag tycker inte vi behöver säga så värst mycket mer än att vi nu får se hur lagspelet för just den här guppen spelare kan se ut när det är som bäst. Där alla spelare vet vad dom ska göra - alla kuggar i. Man får en tydlig bild av hur tränaren vill att det ska se ut, och inte minst, tränaren visar att han inte tänker tillåta någon att inte göra sitt jobb - every single one of you, play wihtin the structure. Försvarsspelet mot Växjö igår var det bästa jag sett i den här ishallen, arenan or whatever the fuck du kallar den, på år och dar. Om ens någonsin?
Känslan var till stor del som att spelarna offrade sig för varandra och även för Lukas Pilö. Att man skulle lösa den här uppgiften tillsammans - som ett LAG! Något säger mig att det knappast är sista gången vi får ta del av detta. När Per Svensson (av alla spelare!) lurar hela utrustningen av Brian Cooper i en omställning, ja, då fattar man att spelarna tycker det är rätt kul att lira hockey för Timrå IK.
Kommentera