1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586784 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2741721

Sv: Apropå nånting...
Måste ändå erkänna att disney on ice stämningen som råder här på HS när det går bra för laget ändå är det mysigaste stämningen av dem alla.

Kan vi etsa fast den här sinnesstämningen hos alla och minnas tillbaka till den när vi ställs inför tuffare perioder under säsongen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Okej, stämningen är bra. Dags att väga upp:

Jokkinnen matchar boyce med handväskan kommer inte kapanen blir dvärgen center. Challe ringer nubben så äre klart inavel hela vägen!!!

Så. Ordningen återställd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Räcker väl med att låta den här stämningen etsa sig fast inför morgondagens match till att börja med? Ett derby är ett derby är ett derby...och så vidare.

Nej, Jokkinen behöver inte sparkas om (observera OM) Timrå förlorar. Nej, hemvändarna är inte skit värd OM det blir förlust. Nej, vi har inte norra Europas svagaste backsida OM vi förlorar. Och nej, säsongen är inte körd OM vi - gud förbjude - skulle förlora.

Det kan ju vara värt att påminna sig själv om det imorgon innan man knäcker första långburken.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: det gäller att njuta när man kan! Imorgon kan Svensson få ett skott på foten och Didrik åker på en hjärnskakning. Och på det så har Modo en sån där match då Sebbe Ohlsson stänker upp den i kryllan!
Kommentera