1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2741778

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: Man blir glad av att höra att John Wayne(det är väl Sheriffens far?) och Ante sitter och njuter på läktaren. Såg att Lander vinkade åt/pekade på någon på läktaren och nickade efter sitt mål. Det kanske var duon Wayne/Ante?
Respekt! hur som helst.

Apropå alla som känner sig konstig i kroppen efter flera omgångar med stabilt spel och sköna poäng så kan ni tänka lite extra på Pilö och backbrist...eller tänka på att O Kapanen blir kvar i amerikat...eller tänka på att GIF spelar matcher för sin existens.
Om ni då fortfarande har kvar den där konstigt härliga känslan i kroppen rekommenderar jag er att börja hålla på Man U i fotboll och följa TenHags famlande efter kontinuitet och garanterat dämpas då den där lyckokänslan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
sargad: ja, inte bra att va lycklig. Men det är bara att invänta nästa förlust, räcker med en så kommer "ALLA" här att bjuda på: AVGÅ ALLA, Uselt, bedrövligt, katastrof, det blir kval m.m.
Hoppas vi slipper det, men det är ju en utopi, det vet alla sen gammalt!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Någon som har Aftonbladet plus som kan citera vad som står om Oliver Kapanen? Tänkte om dom har snappat något som vi inte vet
Kommentera