1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586698 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2743951

Sv: Apropå nånting...
Att Oliver skulle börja i Montreal var väl rätt tydligt i intervjun med pappsen under derbyt?
Vi kan väl bara hoppas på att han kommer tebaks under säsongen.

Lite prekärt läge. Vi går som tåget nu, men vi behöver definitivt en kompetent center + en breddback i truppen. Skada på EP eller Lander, och vi blir direkt jävligt försvagade. Wedda som reservcenter är väl inte heller det tryggaste alternativet, givet oddsen på att han kommer att missa ett antal matcher.

Detsamma gäller backsidan. Didde och/eller Svensson skadade, brunt läge direkt.
Det optimala vore att hitta en Forsmark-lösning. Vilket naturligtvis inte alls är lätt, tillika en chansning. Men med den tunna börs vi verkar ha blir det nog skadat-gods-hyllan vi får leta på och hoppas på fynd.

För jävla surt att vi är så bra och samtidigt så extremt sköra. Vi har potential för något riktigt bra den här säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Ja precis. Kapanen kommer behöva agera gällande centersidan om Oliver blir kvar.
Vi kan inte vara kyliga hur länge son helst.
För skulle nån av nämnda centrar gå sönder så är det ju inte en garanti att det finns nån center på marknaden ens. Då måste Kimmo nog hugga nu medans det förmodat är lite rörelse på marknaden i allafall.

Oliver får bli ett lyxproblem lite längre fram om det blir aktuellt då. Då får det försökas skrapas ihop pengar vid det tillfället. För nånstans måste vi agera proaktivt i det hela.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Mm, jag kan få pudla om Oliver, men tror fortfarande han kmr hem i min enfald. Av det jag sett av honom så är han långt ifrån NHL mässig. Men skador, en lyckad try out mm i ett uselt Montreal verkar spela oss i fatet.
Men varför skulle allt gå vår väg?
Kan Rönnelöw bli den nya Forsmark?
Kommentera