1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586705 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744005

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Tror man är nöjda med backsiidan nu med tanke på att Erixon kommer tillbaka och Rönnelöw gjort det bra. Kimmo har ingen panik där. Säkerr ingen panik heller på centersidan som jag tolkar det vad Kimmo sa senast under matchen.

Tror inte vi ser någon värvning av varkwn back eller center dwn närmsta tiden. Bara om någon blir skadad. Med tanke på ekonomin och att O Kapanen kan komma tillbaka nu eller om 3-4 månader avvaktar man säkert. Det ser trots allt rätt bra ut även om vi inte har den bredd man skulle önska vid eventuella skador
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Rönnelöw har väl loggat ca 10 minuter i dom här två matcherna. Och visat att han håller som 7-8. Likadant med Sagranden och Bergendahl. Så det känns inte som någon ko på isen! Men visst är det en tunn trupp, men någon panik är det långtifrån. Kapanen borde kunna scanna av marknaden i lugn och ro!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jo och jag tror väl heller inte det lär hända nått på värvningafronten i närtid heller. Och sen har ju en annan bara målat upp skräckscenarion som är lika hypotetiska som allt annat. Vi kanske lika gärna går ganska friska och hela i centersidan genom säsongen.

Bara det att man har i åtanke att EP gjorde en operation innan säsongen och inte helt vet hur kroppen kommer svara upp på det i längden med hårt matchande.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Just precis så tror jag också. Det där är garanterat hur klubben resonerar och vad vi kan förvänta oss
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Några ord om gamlingarna.

Dick Axelsson och Klasen och Rensfeldt och Brodin och de här kommer inte att bli bättre under säsongen. Vi får vara glada om de spelar uppe på den nivå de ska göra. Där ser man ingen utveckling utan upp på samma nivå som man förväntar sig att de ska spela på. Det är utmaningen där, säger Johan Garpenlöv.
Kommentera