1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586704 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744124

Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: hahahahahahahhahahahahahahahahah!!! Så sjukt roligt. Här satt jag och trodde att jag missat något och kunde sluta hoppas, så har ni bara skrivit ner er oro.

Jag tänker att vi med hjärtat på rätt ställe har vant oss vid att medgång är ett undantag, det bästa sättet att undkomma besvikelse är att förvänta sig att bli besviken. Att spendera sin tid med att leta efter anledningar till varför Timrå faktiskt kommer att lyckas över tid är ju att sätta upp sig för besvikelse (historiskt sett).

Men jag har en ny känsla nu faktiskt. Jag tror att vi redan denna säsong, men framförallt om några år kommer få se det där DNA:t de pratar om. Älskar hur de pratar om det också. Flyttar upp juniorer som mular Sylvegård och bara matar på.

Vi vet mer inom några timmar, spännande!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Ja det är mycket spännande! Men laget går bra, det är inga tursegrar dom har vunnit. J20 killarna som har fått speltid har gjort det bra och vi har Värmhed som en backup center. Till det negativa är väl att våran sjundeback är långtidsskadad och att våran åttonde också är borta på obestämd tid. Plus då Kapanen historien! Om han stannar bör vi nog få in en center för tredje eller fjärde linan!
Kommentera