1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586803 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744193

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Komiskt hela skiten. För en gång skull värvar vi en riktigt lovande talangfull lirare. Sonens sportchef och allt. Vad kan gå fel liksom?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Vi får ju skylla oss själva. Det blev en budgetlösning och en chansning med Kapanen. Han kostar oss nästan ingenting och han är en VM-forward på gränsen till NHL, det är verkligen att äta kakan och ha den kvar samtidigt. Hade det funkat så hade Kapanen SR framstått som ett geni men nu är det nästan så att man undrar hur man kunde hänga upp en sån viktig position i laget på en spelare som kan förloras innan säsongen ens drar igång och vi får inte en spänn för övergången. Å andra sidan hade vi heller inte budget för att värva en ”riktig” 2:a center.

Vi får hoppas att vi är skadefria i år, inledningen på säsongen är ju en positiv överraskning. Må det fortsätta på samma spår.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : AVGÅ ALLA!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ogillade Montreal innan. Nu avskyr man dem. Men såklart väldigt kul för Oliver.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Tråkigt, men hade ställt in mig på det. Oliver Kapanen hade förstärkt Timrå. Men väljer att se det positiva i det hela. Vi spelar bra just nu och ligger 3:a i tabellen. Ingen ko på isen. Och Oliver Kapanen kan komma tillbaka runt jul/nyår om det inte går jättebra för honom. Hoppas givetvis att han ska göra bra ifrån sig.

Grattis Oliver Kapanen. Starkt jobbat!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Turkiska Tiken : Man är luttrad som Timråit. Det skall inte vara för lätt. 😉
Kommentera