1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586777 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744270

Sv: Apropå nånting...
Surt men väntat angående Kapanen, med tanke på hur det låtit på slutet. Ett jäkla energiläckage för oss supportrar i alla fall har det varit, att gå och hoppas samt grubbla. Men nu gäller det att ha is i magen, nu lägger vi OK åt sidan för tillfället och fokuserar allt på den trupp vi har.

Tack vare att Rönnelöw kommit in och gjort det så pass bra samt att vi har Sagranden i J20 (som jag tycker är för bra för den ligan) bör flyttas upp nu på heltid. Wedda kan alternera som center ett tag. Sedan får Kapanen den äldre fokusera på att hitta en back.

Däremot ska vi gå långt i vår och ha en chans mot drakarna FBK och SAIK så behövs Kapanen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
The great one: Tråkigt förstås men med dubbla känslor, hade varit bra om han kommit tillbaka nu men samtidigt har man inte saknat honom. Djup i truppen och vid ev skador javisst, men han kanske kommer tillbaka senare vem vet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
The great one: Wedda ska ju inte in som center så länge vi inte får någon skada på EP och Lander. Vore ju hål i huvudet att splittra WLH kedjan eller någon annan kedja för tillfället. Eisenmenger i 3e gör det bra än så länge dessutom.
Kommentera