1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586650 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744380

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Av tongångarna som varit här inne idag så låter det nästan som att vårt kära lag står och faller med Oliver Kapanen.

Jag vill uppmana att ni går in på SHL.se och kikar i tabellen vårt vi tagit oss med befintligt manskap. Nu är tabellen långt ifrån satt och mycket kan hända osv. Men nog bör vi visa lite mer respekt & tilltro till grabbarna va?

Oliver hade varit som körsbäret på desserten, men körsbäret gör inte hela desserten, det kan vi behöva påminna oss om ibland. Visst hade det varit fint och krydda laget med honom, men de vart grabbarna har tagit oss hittills först.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: man ska ha med sig att inget i laget förändras med det här . samma grabbar som spelat de 4 senaste matcherna är kvar. sen har vi tur att det är ett sånt skit lag som montreal som drafta honom vilket gör att det blir svårt att sticka ut o när laine är tillbaka kommer han säkert hit. inte för att ja missunnar oliver nhl framgång men tror det är bäst för honom att testa en bärande roll i shl först ist för att hoppa direkt in som extra forward i ett dåligt skade drabbat montreal.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Tycker snarare tvärtom. Hyllningar över truppen har ju haglat ganska friskt. Men besvikelsen över att Kapanen inte ansluter nu är ju rätt befogat. Hade förändrat vår slagkraft rejält.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Det står ju inte och faller. Men givetvis svider det rejält att vi inte får in en center som inte bara står på gränsen till NHL, utan kommer få chansen att visa upp sig på riktigt. Han skulle kunna vara skillnaden till att få in behövlig spets och bredd på samma gång.

Förstå om vi hade haft möjlighet att mönstra 3 riktigt offensivt skickliga kedjor. Där det liksom inte bara är för motståndarna att stänga ner en kedja.

Skador är också smått oundvikligt längs vägen och Kapanen in hade ju varit mumma för att inte bli lika skadekänsliga. Lander som börjat visa upp tendenser med ryggproblem etc.

Men detta har ju redan ältats ett par gånger idag. Och vi kan i dagsläget inte mer än att hoppas vi håller oss hela och friska och kan fortsätta mata på i SHL!
Kommentera