1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586750 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744527

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Skall lyssna in! Men har också mer börjat landa i att Kapanen får bli en bonus. Inget vi kan påverka nu.

Nu ger vi fullt fokus på det vi har. absolut inte pjåkigt det heller! 💪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: 16-1 är episkt. Tyngre vecka nu troligtvis och matchen på lördag är en bra värdemätare på hur nära mästarna grabbarna kommit.
Men att alla beslut härifrån och framåt av Kimmo Kapanen måste grundas i en målsättning att gå hela vägen är för mig helt uppenbart. Detta Timrå IK kan denna säsong ha den bästa chansen att nå serieseger/SM-guld på många, många år.
Spelet, matchklippen och Jokinen når och skapar ny publik och att det snart är slutsålt hemma är givet. Fler sponsorer och bättre ekonomi kommer leda till en breddning av truppen och det kommer vara många som vill spela för Timrå IK med Jokinens in you face hockey. Det gäller även Oliver Kapanen skulle jag tro.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: En lite rolig detalj.

Tog på mig min vackra rödvita dunjacka/bomber idag med stort Timråemblem ditsytt på bröstet. För första gången i år då det börjat bli lite kyligt.

Man märker att Timrå får en helt annan respekt nu än tidigare då hockeyintresserade på stan kommit fram och velat prata hockey och om Timrå. Har fått gratulationer för den fina säsongsinledningen och att de verkligen gillar att se Timrå spela den hockey de har gjort hittills i år. De tycker att Jokinen är en grym tränare och tror att vi kan ta SM guld i år om vi fortsätter spela som vi gör nu.

/En stolt timråit
Kommentera