1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586777 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2744920

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Erixon tillbaka imorgon som 7:e back, det är upp till honom att visa att han vill gå in på 6 backar säger OJ.

www.st.nu/2024-10-09/erixon-tillbaka-i-truppen-nu-ar-det-upp-till-honom/?shareSource=sharebutton
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: Ja, helt rätt att Erixon inte går direkt in på 6 backar bara på gamla meriter och erfarenhet. Vi började vinna när han blev skadad, nu kan man inte säga att det beror enbart på det. Men inte har Erixon visat hittills att han går in på 6 backar. Vi får se om han lyckas slå sig in på 6 backar nu. Bra att han är åter för vi behöver fler kroppar på backsidan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla:

Befriande att läsa att vi äntligen har en coach som ger spelare som spelar bra chansen och att ingen sitter säkert, även om dom råkar vara juniorer. Ex Boyce fick spela max 3-4 min per match han under 5 år med Ante oavsett prestation.

In Jokinen we trust.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla: underbar inställning! Självklart så ska Rönnelöw premieras för sitt spel! Och Erixon behöver visa mer! Plus att det sänder helt rätt signaler till gruppen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Villervalla:

Från artikeln som du läkar till:

"Vi har en skylt i omklädningsrummet där det står ”All in, every day” och det är det som gäller.

Timrå IK ligger trea i SHL och är rejält formboostade med fyra raka segrar och 16–1 i målskillnad med 6–0 i länsderbyt mot Modo som extra krydda.

– Vi måste fortsätta att bli bättre, och vad vi än gjorde mot Modo, så är vi ett bättre lag i dag. Förståelsen i omklädningsrummet är att vi måste spela bättre i lördags för att vi ska vinna nästa match. Vi tar en dag i taget och vi coacher vill att varje spelare ska bli bättre och att laget som helhet ska bli bättre."
Kommentera