1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586925 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2745177

Sv: Apropå nånting...
Annaaa: Det stämmer, åker han tillbaka till Timrå så blir han kvar här hela säsongen. Så det är ju rätt logiskt att man vill testa honom några matcher i skarpt läge för att verkligen se vad han går för. Att han inte var med inatt behöver man ju inte dra så stora växlar över, han kommer få sina chanser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Nej men man undrar ju när han dessutom var "bänkad" på träingen innan med? Känns ju extra surt som Timråit. Då kan de lika gärna skicka hit honom på mer spelminuter och spel i PP etc.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Otto1: Han kommer få sina chanser, och som jag skrivit tidigare så är det klart de behåller honom då de förlorar honom för resten av säsongen om de skickar hem honom.
Men vinner de utan Kapanen och snart får tillbaks spelare kommer chansen öka att han kommer tillbaks till Timrå. De har ju bra alternativ i AHL också.
Det enda jag ser kan sätta käppar i hjulet är antingen en centerskada eller en trade för att skapa plats till Kapanen för de tror han ör tillräckligt bra för att centra en 2-3 kedja redan iår.
Men låta han få sitta på bänken och läktaren varannan, var tredje match tror jag inga parter kommer vara speciellt nöjd med.
Kommentera