1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587263 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2745223

Sv: Apropå nånting...
Även om Timrå spelat sjukt stabilt de senaste matcherna är det nu upp till bevis att de även kan leverera lika bra på bortais. Kvällens match blir mycket intressant och viktigt för att få ett kvitto på att det även funkar på bortais.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: SHL rekordet för längst svit med hållen nolla har Söderström i skellefteå med 228 minuter och 36 sekunder.

Johansson är uppe i 170 minuter nu sedan leksands mål i minut 10.

Vore magiskt om vi kunde stänga ner LHC ikväll då Johansson är 58 minuter från att skriva in sig i historieböckerna.

KÄMPA!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: Intressant indeed. Nu har vi ju haft lite flyt med motståndet på slutet. Rögle har ju megasugit i inledningen, Leksand likaså, och modo senast var ju sämre än sämst. Bara Växjö som uppvisat någon form av kvalitet (ändock långt ifrån sedvanlig plastkvalle).
Plus att vi haft tre hemmamatcher, som sagt. Och där passar det ju väldigt bra att öpnna stenhårt och gå efter initiativet, i o m att bortalag i allmänhet sällan inleder på samma sätt.

LHC har dels ett hyfsat starkt lag på pappret, dels är dom nu till 100% förvarnade. Media har ju inte gjort annat dom senaste dagarna än att kompanironka över Timrås framfart.Så, någon HOCKEYCHOCK lär vi inte överraska med.
Därmed blir det verkligen upp till bevis. Har bara sett lite grann av LHC såhär i inledningen, men av det man såg mot Malmö verkar dom inte älska att bli utsatta för hård press i egen zon. Timrå bör kunna få lite utdelning här.
Frågan är väl om dom kan komma upp med ett motdrag. Vi har inte blivit sönderkontrade i någon match förutom mot Färjjsta. Kan vi undvika det även i kväll?

Angående Värmhed: klockrent att låna ut honom. Han är uppenbarligen utanför Jokinens lag at the moment och behöver speltid.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: Ikväll är man på plats! Känslan säger förlust men hoppas man har fel. 😊
Kommentera